Hot stone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

De techniek

De gebruikte stenen zijn van basalt. Basalt is een hard, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid – hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De stenen worden opgewarmd in een apparaat dat specifiek voor hot stones is ontworpen.

Als de stenen voldoende opgewarmd zijn, worden enkele daarvan geplaatst op specifieke plekken van het lichaam (zoals de rug, handen enz.) – andere stenen worden door mij in de hand genomen en gebruikt om de spieren te bewerken.

Lieve bezoekers van Massagestudio Del Mar,

Na jaren met veel plezier en passie gewerkt te hebben in Leeuwarden is het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Ik verhuis naar Duitsland en zal daarom mijn werkzaamheden per 1 december 2023 stopzetten. Langs deze weg wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Ik wil iedereen voor de toekomst meegeven dat je tijdens het volhouden ook best even mag uitrusten!

Lieve groeten,

Jacqueline

This will close in 20 seconds