AromaTouch™ Techniek

De AromaTouch™ Techniek is een ontspannende behandeling waar gebruik wordt gemaakt van pure essentiële oliën. Deze heerlijk geurende oliën worden via een zachte ritmische manier op de reflexzones, de rug en de voeten aangebracht. Op deze manier kalmeren we het zenuwstelsel en brengen we het in evenwicht.

De behandeling is verdeeld in 4 stappen:

  1. Stress vermindering
  2. Verbetering immuunsysteem
  3. Vermindering ontstekingsreacties
  4. Homeostase – balans in lichaam en geest

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 essentiële oliën gebruikt. In totaal worden er 8 oliën gebruikt.

De kracht van de AromaTouch behandeling zit in de simpele aanraking en de dieptewerking van de oliën. De techniek, volgorde en combinatie van de gebruikte oliën zijn zorgvuldig ontwikkeld en samengesteld om de balans te herstellen tussen lichaam en geest.

Bij de AromaTouch™ behandeling wordt gebruik gemaakt van de essentiële oliën van doTerra. Deze heerlijke oliën zijn puur, zonder chemische toevoegingen en 100% natuurlijk.

Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën zult u tijdens deze behandeling totale ontspanning ervaren. U zult nog lang nagenieten van de werking van de oliën.

De AromaTouch™ Techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van alternatieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend.

Deze behandeling is ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reumapatiënten of bij kankerpatiënten.

 

Lieve bezoekers van Massagestudio Del Mar,

Na jaren met veel plezier en passie gewerkt te hebben in Leeuwarden is het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Ik verhuis naar Duitsland en zal daarom mijn werkzaamheden per 1 december 2023 stopzetten. Langs deze weg wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Ik wil iedereen voor de toekomst meegeven dat je tijdens het volhouden ook best even mag uitrusten!

Lieve groeten,

Jacqueline

This will close in 20 seconds