Ontspanningsmassage

Voor diegenen die geen therapie nodig hebben, maar zichzelf zo nu en dan willen laten masseren is er de ontspanningsmassage.

De massage is gebaseerd op de klassieke massage.

Tijdens de massage maak ik gebruik van heerlijk geurende olie, die het (ontspannende) effect van de massage versterken. De massage kan naar gelang de wens van de klant worden aangepast, hetzij een wat steviger of zachte massage.

Ontspanningsmassage is geschikt bij stress, vermoeidheid of lichte klachten aan het spier- of bewegingsapparaat. Daarnaast kan het baat hebben bij spierpijnen als gevolg van sporten. Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Dus goed als er klachten zijn die met spanning te maken hebben of het gewoon druk is in je leven.

Je hoeft echter niets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseur te gaan, jezelf (laten) verwennen is ook een goede reden! Tijdens de massage lig je op een comfortabele massagetafel.

De effecten op een rijtje:

  • stimuleert de bloedsomloop
  • lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • maakt dat je je lekker in je vel voelt
  • bevordert de energiedoorstroming
  • reduceert stress
  • heeft een algemeen helende werking
  • geeft innerlijke rust

Regelmatig een massage in combinatie met voldoende beweging en gezonde voeding, zorg ervoor dat je fysiek in goede conditie blijft.

Lieve bezoekers van Massagestudio Del Mar,

Na jaren met veel plezier en passie gewerkt te hebben in Leeuwarden is het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Ik verhuis naar Duitsland en zal daarom mijn werkzaamheden per 1 december 2023 stopzetten. Langs deze weg wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Ik wil iedereen voor de toekomst meegeven dat je tijdens het volhouden ook best even mag uitrusten!

Lieve groeten,

Jacqueline

This will close in 20 seconds