Algemene voorwaarden

Om de massage die je wilt ondergaan zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteer ik een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Massagestudio Del Mar ga ik er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

 • Voor het bijhouden van de administratie wordt bij het maken van een afspraak naar je adres, telefoonnummer en/of e-mailadres gevraagd.
 • Voorafgaand aan de eerste massage inventariseer ik je wensen c.q. klachten. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze (medische) informatie die hij/zij tijdens dit gesprek verstrekt. Op basis hiervan kan de massage op een verantwoordelijke en veilige manier gegeven worden.
 • Bij wijzigingen in de situatie van de cliënt is hij/zij zelf verantwoordelijk om dit aan mij door te geven.
 • Alle informatie die je tijdens de massage aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder jouw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 • Bij Massagestudio Del Mar worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kan ik afzien van een massage en wordt u door verwezen naar de huisarts of specialist.
 • Bij koorts, griep en steenpuisten (waar dan ook op het lichaam), mag er absoluut niet gemasseerd worden. Bij acute blessures, hoge bloeddruk en ziektes is het raadzaam eerst advies te vragen aan jouw arts, voordat je een afspraak maakt.
 • Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.
 • Betaling wordt direct na de massage voldaan. Je kunt bij mij pinnen, contactloos of contant betalen.
 • Cadeaubonnen zijn inwisselbaar voor de massage die op de cadeaubon vermeld staat.
 • Massagestudio Del Mar is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 • Erotische en/of seksuele massages maken geen deel uit van de massages die Massagestudio Del Mar aanbiedt. Cliënten die hier wel op inspelen worden meteen verzocht de praktijk te verlaten en zijn niet meer welkom.

Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaar je tevens dat je Massagestudio Del Mar niet aansprakelijk zal stellen voor bij- en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage die aan jou gegeven is.

Lieve bezoekers van Massagestudio Del Mar,

Na jaren met veel plezier en passie gewerkt te hebben in Leeuwarden is het voor mij tijd voor een nieuwe stap. Ik verhuis naar Duitsland en zal daarom mijn werkzaamheden per 1 december 2023 stopzetten. Langs deze weg wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Ik wil iedereen voor de toekomst meegeven dat je tijdens het volhouden ook best even mag uitrusten!

Lieve groeten,

Jacqueline

This will close in 20 seconds